DDV kostplan

En livsstilsændring

Trænger du til at tabe nogle kilo? Er du træt af slankekure, som ikke fungerer? Leder du efter en metode, som med garanti virker? Så prøv DDV kostplan. DDV kostplan er ikke en traditionel slankekur, men en livsstilsændring med fokus på sund mad. Med DVV kostplan får du inspiration og konkrete redskaber til en sundere hverdag med masser af lækre og velsmagende måltider, mere energi og en slankere figur. Læs mere om DDV kostplan her på siden eller kontakt de danske vægtkonsulenter for at høre mere.

Tab dig på en sund måde

DDV kostplan er den sikre vej mod færre kilo. Du taber dig nemt, hurtigt og sikkert uden at skulle sulte dig selv. DDV kostplan er nøje sammensat efter den nyeste viden indenfor ernæring og slankekure. Således taber du dig på den sundest mulige måde, hvor du får alle de vitaminer og mineraler, som din krop har brug for. Kontakt DDV for at høre mere om DDV kostplan allerede i dag – så er du et skridt nærmere din drømmevægt.

Lægegodkendt kostplan

Der findes et hav af tilbud, når det gælder slankekur kostplan. Men kun de færreste formår at skabe et varigt vægttab. DDV kostplan har vist sin effektivitet siden 1981. Det er en lægegodkendt kostplan, som blandt andet er godkendt af fedmeforsker Søren Toubro fra Forskningsinstitut for Human Ernæring. DDV kostplan er din garanti for en sund og forsvarlig slankekur – uanset din alder og vægt.

Tab et kilo om ugen

Spis efter DDV kostplan og få masser af lækker og velsmagende mad, samtidig med at du taber dig. Med en sund og varieret diæt kostplan opnår du store resultater på en sund og holdbar måde. Tilrettelægger du dine måltider efter DDV kostplan, vil du i snit kunne tabe dig et kilo om ugen. DDV kostplan byder på en lang række sunde og velsmagende måltider, som til fulde dækker dit behov for proteiner, vitaminer, kulhydrater og kostfibre.

30 kilo på 30 uger

Tilmeld dig til DDV kostplan og kom sikkert i mål. Med DDV kostplan får du tilrettelagt dit personlige vægttabsforløb med din egen vægtkonsulent. Du lærer nye kostvaner at kende og vil hurtigt se resultater. Resultaterne taler for sig selv. Folk som spiser efter DDV kostplan taber sig i snit 1 kilo om ugen, det vil sige, at du kan tabe dig 5 kilo på 5 uger, 10 kilo på 10 uger, 30 kilo på 30 uger osv. Lyder det tiltalende? Så gå allerede nu ind på hjemmesiden for de danske vægtkonsulenter og læs meget mere om DDV kostplan.

Varigt vægttab

Problemet med de fleste slankekure er, at så snart kuren er afsluttet, ryger alle kiloene på igen. Dette problem undgår du med DDV kostplan. I og med, DDV kostplan bygger på en sund og lægegodkendt diæt kostplan, kan du fortsætte med at spise efter den resten af livet. Gevinsten er masser af energi, bedre humør og en slank, sund krop. DDV kostplan egner sig til både mænd og kvinder i alle aldre.

Leave a Reply

  

  

  


*